Nog even en het festivalseizoen is weer begonnen! Je vrienden gaan de tickets kopen. Heb je al bedacht hoe je naar een festival gaat? Met de auto, het openbaarvervoer, of met een luxe bus? Vaak kiezen mensen voor de auto omdat ze dan zelf kunnen bepalen wanneer ze vertrekken en aankomen. Maar als je met meerdere personen bent, kan het voordeliger zijn om in een luxe bus te reizen. Deze bussen brengen je thuis én halen je op tijd op om je naar het festival terug te brengen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over parkeren of een taxi naar huis te nemen. Als je toch liever met de auto gaat, kun je altijd kijken of er P+R aanbiedingen zijn bij het openbaar vervoer. Dan kun je met de bus of tram naar het station en vanaf daar met de trein naar het festivalterrein. Op die manier ben je ook verzekerd van een plekje om te parkeren én hoef je niet in de file te staan. Wat is jouw favoriete manier om naar een festival te reizen?

Met de auto, het openbaarvervoer of toch liever met een luxe bus? Wat is jouw favoriete manier om naar een festival te reizen? Laat het ons weten in de reacties!

Wij zijn benieuwd wat voor manier van reizen jullie kiezen. Vertel het ons in de reacties! Tot snel op een festival bij jou in de buurt! :)”

Categorieën: Auto