Een stapelaar elektrisch wordt vaak ook een pallet stapelaar genoemd. Het is een palletwagen die uitgerust is met een hefmast. Dat is handig als je een magazijn hebt met hoge palletstellingen. Zo kom je moeiteloos ook op de hoge locaties en kun je optimaal de ruimte in het magazijn benutten. Met een elektrische machine kun je veilig en snel je voorraden verticaal beheren. In dit artikel vertellen we je alles over de mogelijkheden van verticaal stapelen op een efficiënte en makkelijke manier. Lees dus snel verder als jouw magazijn daar wel wat hulp bij kan gebruiken.

Makkelijk op hoogte werken

Met een stapelaar elektrisch kun je heel makkelijk op grote hoogte werken. Bij een magazijn betekent elke meter geld en elke meter die niet benut wordt kost geld. Daarom is het van belang om je magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten. Dat kan door verticaal te stapelen. Om dat slim te kunnen doen heb je een machine nodig die je helpt om je spullen omhoog te brengen. En dat is precies wat dit apparaat voor je doet. Je verlengt armen en mankracht en kunt de ruimte die je hebt tot bijna aan de nok vullen.

Efficiënt magazijnbeheer met stapelaar elektrisch

Een stapelaar elektrisch is een onmisbaar hulpmiddel als je je magazijn efficiënt wilt beheren. Met hulp van deze krachtpatser kun je makkelijk de hoogte in en nog een laag ruimte creëren zonder dat je je magazijn meteen moet uitbreiden. Daarmee bespaar je een hoop kosten en heb je extra ruimte. Verder helpt dit apparaat om snel en efficiënt voorraden te verplaatsen zonder dat je veel mankracht nodig hebt en dat is in deze tijd erg handig. Stapelaars zijn er genoeg te krijgen, personeel vaak niet. Dus maak het jezelf en je mensen gemakkelijk met extra hulpmiddelen.

Geen risicovolle situaties meer

Met een stapelaar elektrisch kun je een hoop ellende voorkomen. Geen gedoe meer met gevaarlijke situaties waarbij mensen op onhandige manieren proberen om producten op te stapelen op grote hoogte. Of pallets die naar beneden storten omdat je niet de juiste apparatuur bij de hand hebt. Met een professioneel apparaat dat helpt bij het stapelen zorg je voor een veilige situatie. Niet alleen voorkom je ernstige ongelukken onder je mensen. Je voorkomt ook dat er producten onnodig kapot gaan en dat je de schade moet verrekenen. De arbodienst zal blij met je zijn.

Duurzame bedrijfsvoering met stapelaar elektrisch

Een stapelaar elektrisch helpt je bij een duurzame bedrijfsvoering. De apparaten kunnen elektrisch geladen worden en belasten het milieu zo min mogelijk. Zeker als je bedrijf gebruik maakt van zonne-energie. Daarnaast maak je slimmer gebruik van je ruimte en neem je geen onnodige locaties in beslag. Je slaat meerdere vliegen in 1 klap door de hulp in te schakelen van veilige apparaten. Als je veel gebruik maakt van de modellen kun je kiezen voor een extra zware batterij die lang meegaat. Dan hoef je geen extra apparaat aan te schaffen, maar kun je gewoon 1 apparaat efficiënt gebruiken.

Categorieën: Nieuws